Selecteer een pagina

Je volgt de yogalessen per half of heel cursusjaar. Zo krijg je de gelegenheid om je yogabeoefening te verdiepen en een routine op te bouwen. Je volgt je lessen via Zoom op een vast tijdstip in de week, en afhankelijk van jouw voorkeur kijk ik op het scherm met je mee. Of je volgt de lessen via VIMEO op een moment dat jou het beste uitkomt.

Op dit moment zijn er twee lessen per week, hatha yoga en rustige hatha yoga. Het is mogelijk om te wisselen tussen beide lessen. Ik werk met momoyoga, een reserveringssyteem waarin je zelf je lessen kan verplaatsen. Zo kan je je les afstemmen op wat op dat moment het beste bij je past.

Inschrijven? Bekijk de tarieven. 

Uitproberen? Ontdek de mogelijkheden.

Uitproberen?

Om kennis te maken met mij en mijn yogalessen mag je éénmalig een gratis proefles volgen. Door aansluitend een proefperiode af te spreken geef je jezelf wat meer tijd om te onderzoeken of mijn lessen je dat geven wat je nodig hebt, en of online les volgen bij jou past.

Wil je af en toe een les volgen, naast je cursus of in plaats daar van, dan kan je onbeperkt losse lessen boeken.

Proefles

Éénmalig proberen is natuurlijk gratis. Schrijf je hier in en boek je gratis les.

Proefperiode

Proefperiode 4 lessen in 4 weken voor € 36. Schrijf je hier in en reserveer je proefperiode.

Losse les

Één keer meedoen voor € 15. Schrijf je hier in en boek je losse les.

Tarieven

Het cursusjaar 2020/21 begint op dinsdag 1 september en de laatste les is op donderdag 8 juli. Een half cursusjaar loopt tot en met 7 februari of begint op 8 februari. Je krijgt 40 lessen als je het hele jaar meedoet, en 20 lessen in een half jaar. In de schoolvakanties is er geen les. Voor de actuele lesdata kijk je in het reserveringsysteem.

Heel jaar
€ 360 voor 40 lessen
€ 450 voor 80 lessen

Half jaar
€ 190 voor 20 lessen
€ 240 voor 40 lessen

Als je tussentijds instroomt dan breng ik de verstreken lesweken in mindering op het cursusgeld. Je stuurt me een mail, bericht of je bespreekt dit telefonisch  Je ontvangt van mij een factuur naar rato voor de lessen en ik zorg ervoor dat je lessen in momoyoga klaarstaan. Als je in het bezit bent van een U-pas dan kan je je budget besteden bij het betalen van je cursusgeld.

Aangesloten bij

  

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.