Selecteer een pagina
Je volgt de yogalessen per half of heel cursusjaar. Zo krijg je de gelegenheid om je yogabeoefening te verdiepen en oefen je in rustige groepen. Je hebt een vaste plek in een groep (dus op een vast tijdstip in de week), maar je kan je lessen zelf verschuiven naar andere lestijden. Ik werk met momoyoga, een reserveringssyteem waarin je zelf je lessen kan verplaatsen. Zo heb je altijd een plaats in de les én kan je onbeperkt schuiven als dat beter uitkomt.

Inschrijven? Bekijk de tarieven.

Uitproberen? Ontdek de mogelijkheden.

Uitproberen?

Om kennis te maken met mij en mijn yogalessen mag je éénmalig een gratis proefles volgen. Door aansluitend een proefperiode af te spreken geef je jezelf wat meer tijd om te onderzoeken of mijn lessen je dat geven wat je nodig hebt.

Wil je af en toe een les volgen, naast je cursus of in plaats daar van, dan kan je onbeperkt losse lessen boeken.

Proefles

Éénmalig proberen is natuurlijk gratis. Schrijf je hier in en boek je gratis les.

Proefperiode

Proefperiode 4 lessen in 4 weken voor € 33. Schrijf je hier in en reserveer je proefperiode.

Losse les

Één keer meedoen voor € 15. Schrijf je hier in en boek je losse les.

Tarieven

Het cursusjaar 2019/20 begint op dinsdag 3 september en de laatste les is op vrijdag 17 juli. Een half cursusjaar loopt tot en met 7 februari of begint op 11 februari. Je krijgt 40 lessen als je het hele jaar meedoet, en 20 lessen in een half jaar. In de schoolvakanties is er geen les. Voor de actuele lesdata kijk je in het reserveringsysteem.

Heel jaar
€ 380 voor 40 lessen
€ 570 voor 80 lessen

Half jaar
€ 200 voor 20 lessen
€ 300 voor 40 lessen

Als je tussentijds instroomt dan breng ik de verstreken lesweken in mindering op het cursusgeld. Je stuurt me een mail, bericht of je bespreekt dit met mij in de les. Je ontvangt van mij een factuur naar rato voor de lessen en ik zorg ervoor dat je lessen in momoyoga klaarstaan. Als je in het bezit bent van een U-pas dan kan je je budget besteden bij het betalen van je cursusgeld.

Aangesloten bij

  

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.