Yoga Privéles in Utrecht

bij Yoga aan de Vecht

Soms is meer aandacht nodig en is oefenen in een groep niet de meest geschikte vorm.

Bijvoorbeeld als yoga nieuw voor je is en je het prettig vindt om in een besloten omgeving kennis te maken. Of als je specifieke klachten hebt en wilt leren hoe yoga je kan ondersteunen. Heb je behoefte aan gerichte aandacht voor wat bij jou speelt, maak dan een afspraak voor een privéles. Voor privelessen vraag ik €55 per uur, inclusief btw. Heb je een U-pas of ben je student, dan is in overleg korting mogelijk.

Ademtherapie

Ademen is van levensbelang. Maar dat hoe je ademt invloed heeft op de kwaliteit van je leven, daar van is niet iedereen zich bewust. Ongemerkt kan je jezelf een adempatroon hebben aangeleerd dat niet in je voordeel werkt. Met een hoge of omgekeerde adembeweging krijgt je lichaam minder zuurstof en werk je je hart eerder tegen dan te ondersteunen. Hyperventilatie kan tal van klachten geven die niet altijd als het gevolg van hyperventilatie worden erkend. Denk hierbij aan benauwdheid, druk op de borst en duizeligheid. Ademtherapie kan helpen bij een hoge adem en hyperventilatie en ondersteunend zijn bij de behandeling van depressies, stress en angstaanvallen. Voor ademtherapie vraag ik €55 per uur, inclusief btw. Heb je een U-pas of ben je student, dan is in overleg korting mogelijk.

Ayurvedische massage

Een ayurvedische massage is een activerende en vitaliserende massage met warme olie die op de bindweefsels inspeelt en veel aandacht besteedt aan de gewrichten. Ik masseer bij voorkeur het lichaam als geheel. Een massage duurt dan een uur tot anderhalf uur en kost €55, inclusief btw. Heb je een U-pas of ben je student, dan is in overleg korting mogelijk.

Nieuwsgierig? Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles. Schrijf je hier in.

Aangesloten bij

  

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.