Groepsles Yoga

bij Yoga aan de Vecht

Op dinsdagavond, woensdagochtend en -avond, donderdagavond en vrijdagochtend geef ik les in het Vorstelijk Complex in Zuilen.

De meeste lessen geef ik in de dansruimte, een prettige, lichte en ruime zaal op de begane grond. De lessen op vrijdagochtend geef ik in de muziekruimte, ook op de begane grond en wat intiemer. Ik geef les in vaste groepen van ongeveer 12 personen. Daardoor ontstaat een vertrouwde sfeer en is er persoonlijke aandacht. Een gemiste les inhalen op een ander tijdstip is bijna altijd mogelijk.

Voor wie wat rustiger oefent zijn er lessen op woensdagavond om 18:30 en vrijdagochtend om 10:30. Deze lessen zijn zeer geschikt voor ouderen, voor revalidatie en voor iedereen die graag wat rustiger oefent.

Lesrooster

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties, kijk voor lesdata onder tarieven.

De eerste les die je bij mij volgt is een proefles, en die is gratis. Als je een proefles wilt volgen, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Als de proefles je bevalt dan reserveer ik je lessen voor de rest van het blok. Je ontvangt daarna een factuur voor de aanschaf een lessenkaart. In een blok zitten 10 lessen en een 10 lessenkaart kost €90,00. Een lessenkaart wordt steeds binnen een blok gebruikt. Tussentijds instromen is mogelijk, je betaalt de lessenkaart dan naar rato. Als je in het bezit bent van een U-pas dan kan je je budget gebruiken voor de aanschaf van een lessenkaart. Meer informatie over de lessen, zoals vakanties, inhalen en betalen, vind je onder de voorwaarden.

Nieuwsgierig? Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles. Schrijf je hier in.

Aangesloten bij

  

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.