Yogalessen van Mirelle

Duidelijke yogalessen die je met je ogen dicht kunt meedoen. Online vanuit je eigen huis of in een kleine groep in de zaal. Voor meer rust en stabiliteit. Geen toeters en bellen. Zodat jij door yoga kunt groeien.

Je bent van harte welkom om een keer gratis mee te doen. Je kunt de proefles zelf reserveren. Via de link hieronder kun je een reservering maken. Het wijst zich vanzelf!

Boek een proefles

Van Zuilen naar Maarssen

Na ruim 17 jaar in Zuilen les te hebben gegeven, heb ik een prachtige plek gevonden net aan de andere kant van de ring, in Maarssen. Aan de Tuinbouwweg 19, in de eerste kas achter het woonhuis, is een prachtig Natuur en Gezondheidcentrum gebouwd. Hierin geef ik sinds 2023 yogalessen en heb ik mijn praktijk voor lichaamsbewuste fysiotherapie. Alles op 1 plek! Voor informatie over yoga en fysiotherapie klik je op de betreffende futon hieronder om naar de vernieuwde website te gaan.

Naar de nieuwe site voor yogalessen
naar thuisinjelichaam.nl voor lichaamsbewuste fysiotherapie
Reserveer nu je les

Schrijf je in in momoyoga en klik bij tarieven op “gratis proefles”.

Over Mirelle Hoogervorst

Onder de naam Yoga aan de Vecht geef ik al meer dan 17 jaar yogales in Zuilen. Voor mij is yoga absoluut niet zweverig, maar juist heel erg praktisch. Het lichaam sterk en soepel houden, werken met de adem, aandacht geven aan de grote levensvragen. In yoga valt alles samen.

Mijn lessen zijn zorgvuldig opgezet, duidelijk en helder, hebben een prettige sfeer en zijn voor iedereen herkenbaar. Ik hou er van de diepte in te gaan. Wat ik deel met cursisten is verstaanbaar en gefundeerd.

Yoga bij Mirelle geeft mij rust. Tijdens haar lessen kan ik alles even loslaten. Echte aandacht zonder afleiding van bijvoorbeeld muziek. Ik vind haar lessen puur en ze brengen mij terug naar de essentie. Voelen wat er te voelen valt en bewust worden van mijn ademhaling.

Mirelle is kundig, aandachtig, lief en attent.

Leontien van der Linden-Wapenaar

Yoga-oefeningen voor thuis

Alle online yogalessen worden gefilmd. Je kunt alle opgenomen lessen onbeperkt terugkijken. Of je nu les volgt in de zaal of online. En als je lessen in de zaal volgt, dan mag je je les naar online verplaatsen als dat beter uitkomt. Zo blijf je flexibel!

Bekijk de lessen op Vimeo
Ook heb ik ontspanningsoefeningen ingesproken die je kunt terugluisteren om tot rust te komen. Beluister ze hiernaast of via SoundCloud.

Preview van de yogales

Benieuwd hoe mijn lessen eruit zien? Bekijk hier een kort fragment, en oefen alvast mee!

Ademhalingsoefening

Ontspanningsoefening

Luister de oefeningen op SoundCloud

Yogalessen volgen

Om met volle aandacht te kunnen oefenen gebruik ik geen muziek en doe ik vrijwel de hele les mee zodat de les kan geven vanuit wat op dat moment ervaren wordt. Meestal is de les aan het begin wat actiever. We sluiten altijd af met een ontspanning, doorgaans liggend op de rug.

Je volgt de yogalessen per half of heel cursusjaar. Zo krijg je de gelegenheid om je yogabeoefening te verdiepen en een routine op te bouwen. Je volgt je lessen online via Zoom of in de zaal in een groep van maximaal 10 deelnemers. Bij voorkeur op een vast tijdstip in de week omdat ritme gewoon werkt. Maar je hebt alle ruimte om je lessen te verplaatsen naar een andere les als dat nodig is. Als je lessen bij mij volgt krijg je ook toegang tot alle video’s van alle online lessen. Je kijkt de lessen via momoyoga in VIMEO op een moment dat jou het beste uitkomt.

Reserveren

Je kunt zelf de lessen reserveren via momoyoga. Zo kun je zelf de les kiezen die bij jou past.

Je krijgt 40 lessen als je het hele
jaar meedoet.

Het cursusjaar 2021/22 begint op dinsdag 31 augustus en de laatste
les is op vrijdag 8 juli.

Je kunt ook een half cursusjaar met 20 lessen boeken. Het loopt dan tot en met 7 februari of begint op 8 februari.

In de schoolvakanties is er geen les. Voor de actuele lesdata kijk je in het reserveringsysteem van MomoYoga.

Het is mogelijk om te wisselen tussen lessen. Ik werk met het reserveringsysteem van MomoYoga waarin je zelf je lessen kan verplaatsen. Zo kan je je les afstemmen op wat op dat moment het beste bij je past.

Als je tussentijds instroomt dan breng ik de verstreken lesweken
in mindering op het cursusgeld. Je stuurt me een mail, bericht of je bespreekt dit telefonisch  Je ontvangt van mij een factuur naar rato voor de lessen en ik zorg ervoor dat je lessen in momoyoga klaarstaan.

Als je in het bezit bent van een U-pas dan kan je je budget besteden bij het betalen van je cursusgeld.

Ja, graag! Thuis en in de zaal oefen je met je eigen mat. Ook dekentjes en kussentjes neem je zelf mee. Wel zo hygiënisch! Dat hoeft echt geen dure mat te zijn, je mag me altijd benaderen voor advies.

Ik hou rekening met de maatregelen van de overheid en de gemeente, en gebruik gezond verstand. Ik laat maximaal 10 cursisten per groep toe, we oefenen zoveel mogelijk met de ramen open en ademoefeningen waarbij je krachtig uitademt doen we niet in de zaal. Als je precies wilt weten wat er gebeurt als de maatregelen worden aangescherpt, kijk dan in momoyoga in je profiel onder Algemene Voorwaarden.